Alergii și intoleranțe
Intoleranțe alimentare
Profil A (alergii alimentare determinate de anticorpi IgE, intoleranțe mediate de IgG4, toate intoleranțele la polen asociate celor alimentare)
Profil B (profil A, DAO)
Profil IgE alimentar (testare a celor mai importanți 52 de alergeni alimentari)
Profil IgG4+ alimentar (testare a celor mai importanți 70 de alergeni alimentari)
Profil IgG4+ extins (testare a 232 alergeni)
Profil combinat IgE/IgG4 (testare a celor mai frecvenți 22 alergeni alimentari)
Intoleranță la histamină
Profil bacterii producătoare de histamină
Profil diaminoxidază (DAO) (determinarea reacțiilor la aminele biogenice)
Profil histamină în materiile fecale
Profil metil histamină în urină
Profil histamină în urină
Alergii inhalatorii IgE
Profil alergeni 20 (polen, plante, căpușe, mucegai, animale)
Profil alergii timpurii (începând cu sfârșitul lunii ianuarie: arin, alun, ulm, Stx5)
Profil alergii centrale (începând cu luna mai: Phleum pratense, grâu, pelin, Tx3, Wx5)
Profil alergii târzii (Dactylis glomerata, Bouteloua dactyloides, Alopecurus pratensis, Stx9)
Profil alergeni casnici (Hx2, Ex2, Ex73, Mx2, Rhizopus)
Reacții pseudo-alergice
Profil 1 coloranți alimentari (galben de chinolină E104, galben-portocaliu E110, azorubină E122, roșu cochineal A E124)
Profil 2 coloranți alimentari (eritrozină E127, albastru patent E131, carmin indigo E132, negru briliant E151)
Profil 3 coloranți alimentari (metabisulfit de potasiu E228, benzoate de sodiu E211, nitrit de sodiu E250, salicilat de sodiu, tartrazină E102, glutamat E621)
Alergii tip IV
Profil alergii T-mediate în cazul a 20 de alimente comune (lapte, ouă, grâu, secară, orez, piersici, mere, portocale, alune, arahide, roșii, soia, morcovi, țelină, cartofi, cod, carne de pui, carne de curcan, carne de vită, carne de porc)